Dekorativni podovi

Dekorativni podovi na području cijele Hrvatske

Epoxy podovi

Dekorativni podovi – Epoksidni pod

Bavimo se postavljanjem svih vrsta epoksidnih podova u dekorativne svrhe

Postavljanje epoksidnih podova, industrijskih epoksidnih podova, cementnih podova te brušenje svih vrsta podova jedne su od glavnih usluga našeg poslovanja.

Dekorativni beton

Betonski dizajni su jedan od vrućih novih trendova za betonske terase, betonske podove, ulaze, pultove, bazene i još mnogo toga. Od ekspanzivnih novih domova s ​​razrađenim betonskim prilazima do planiranih pregradnji jedne sobe koje prikazuju zadivljujući betonski pod, a atrakcija nastavlja rasti kada je u pitanju uporaba betona za uređenje. Beton više nije običan, siv i dosadan, sada se smatra lijepim ukrasnim elementom.

Današnji vlasnici kuća, graditelji i dizajneri prepoznaju vrijednost korištenja betona u svojim nacrtima i planovima. Ukrasni beton pretvara tradicionalni sivi beton u toplo smeđe podove, skupa dvorišta i vanjske kuhinjske ploče otporne na vremenske neprilike.

Dekorativni betonski / dekorativni cement omogućuje vam da odlučite koja će vam nijansa crvene boje dati španjolski izgled na vašoj palubi za pola cijene, te koje osobne uspomene želite ugraditi u novi betonski kuhinjski izgled. Napredak u betonskim alatima, betonskim bojama, teksturama i uzorcima učinio je beton najsvestranijim, trajnim i isplativim materijalom na tržištu.

Značajke dekorativnog betona

Zašto dekorativni beton?

Postoji nekoliko razloga za razmatranje ukrasnog betona za sljedeći projekt:

Cijena dekorativnog betona

Ukrasni betonski podovi komotno se uspoređuju s drvenim, keramičkim ili lomljenim pločicama kada se amortiziraju tijekom vijeka trajanja poda. Kada se ugrađuju razrađeni dizajni i složeni obrasci, beton može uštedjeti novac u usporedbi s mramorom.

Izdržljivost

Kada je ispravno instaliran, beton je jedan od najtrajnijih materijala na zemlji. Dobro održavan, dekorativni beton će trajati mnogo desetljeća.

Zdravlje

Dekorativni beton je odlična alternativa za tepihe za osobe koje pate od respiratornih bolesti i alergija.

Instalacija grijanja

Bilo u pločastom ili cementnom preljevu, ukrasni beton je idealan za korištenje s podnim grijanjem zbog svojih izvrsnih termičkih svojstava.

Kako dekorativni beton dobiva boju?

Postoje različiti načini za postizanje prepoznatljivih boja koje se nalaze na dekorativnom betonu. Uz integrirano bojanje, proizvodi se uvode u tvornicu betona i dolaze u suhom, tekućem ili zrnatom obliku. Boja miješana po betonu omogućuje punu dubinu boje. Korištenje bijelog cementa umjesto tradicionalnog sivog cementa može omogućiti dodatni izbor boja. Učvrščivaći boje primjenjuju se lokalno na svježe postavljeni beton, bojeći gornju površinu. Reaktivne i pasivne “mrlje” omogućuju pretvaranje betona u trajno umjetničko djelo. Pjegavi, šarolik i realističan izgled koji nastaje bojanjem postojećeg betona često je najpoželjnija osobina ukrasnog poda. Kada se tretira “mrljom”, ne postoje dva poda koja su slična. Većina “mrlja” može se nanositi na nove ili stare, obične ili obojene betonske površine.

Dostupnost

Epoxy Podovi rade u Karlovca, ali i na području cijele Hrvatske. Dostupni u bilo kojem trenutku za Vas.

Zadovoljstvo zagarntirano

Svakom klijentu omogućujemo kompletnu uslugu od početka do kraja radova što su prepoznale mnoge renomirane firme.

Besplatna konzultacija

Otvoreni smo za bilo kakav savjet koji bih Vam pomogao, stoga obratite nam se slobodno i razrješite moguće probleme.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge slobodno nas kontaktirajte

Adresa

Grge Tuškana 13d, Karlovac

Kontakt

095 / 902 - 7577

EMAIL ADRESA

info@epoxy-podovi.hr

Naslovna

O nama

Epoksidni podovi

Galerija

Kontakt

Epoxy Podovi

Pin It on Pinterest

Share This